24 jan: PFI-NL Round the Bridget Fire

Bekijk de video van deze bijeenkomst.

PFI-NL nodigt je uit voor ons (online) Bridget Fire op 24 januari van 14 tot 15 uur. We zullen dan weer verhalen, gedichten, liedjes, muziek, etc delen, die passen bij deze tijd van het jaar. In het bijzonder willen we ruimte maken voor lokale verhalen.

Omstreeks 1 februari vieren velen van ons Imbolc, Maria Lichtmis, St. Bridget’s Day, Thorriblot of gewoon dat het buiten alweer merkbaar lichter is. We ontmoeten elkaar via Zoom. De link zal een paar dagen voor de bijeenkomst hier bekend gemaakt worden.

We zien uit naar een bijeenkomst met vele nieuwe en bekende verhalen, gedichten, liedjes, muziek, etc.
We hopen je de 24e januari te ontmoeten!

Event op Facebook: https://www.facebook.com/events/1272359639800966

Jochem

[EN] Jochem is a pagan who does not follow a specific path. He is part of the team of PFI Netherlands and is Region Coordinator Utrecht. He is also a co-founder of the (independent) pagan Bes Network, which is committed to accessibility as a matter of fact. /// [NL] Jochem is een pagan die geen specifiek pad volgt. Hij zit in het team van PFI Nederland en is Regio Coördinator Utrecht. Daarnaast is hij één van de oprichters van het (onafhankelijke) paganistische Bes Netwerk, dat zich inzet voor vanzelfsprekende toegankelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je doorgaat met deze site te bezoeken, dan ga je automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder de cookie-instellingen aan te passen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, ga je hiermee akkoord.

Sluiten