17 juni: Rond het Midzomervuur

Bekijk de video van deze bijeenkomst.

PFI-NL nodigt je uit voor de (online) bijeenkomst “Rond het Midzomervuur” op donderdag 17 juni 2021 van 19.30 tot 20.30 uur. Net als de vorige bijeenkomsten in deze serie, zullen we weer verhalen, gedichten, liedjes, muziek, foto’s, etc delen, die passen bij deze tijd van het jaar. In het bijzonder willen we ruimte maken voor regionale verhalen. Voertaal is Nederlands.

Omstreeks 21 juni vieren velen van ons de langste dag van het jaar, en dat het nu volop zomer is. We ontmoeten elkaar via Zoom. De link zal een paar dagen voor de bijeenkomst hier bekend gemaakt worden.

We zien uit naar een bijeenkomst met vele nieuwe en bekende verhalen, gedichten, liedjes, muziek, foto’s, etc.
We hopen je de 17e juni te ontmoeten!

PS. Op zondag 13 juni is er een “PF/PFI Round the Summer Solstice Fire“, in het kader van de 50-jarige Pagan Federation. Dit is een internationale meeting, waar de voertaal Engels is.

Facebook:
PFI Lage Landen: https://www.facebook.com/groups/PFILageLanden

Jochem

[EN] Jochem is a pagan who does not follow a specific path. He is part of the team of PFI Netherlands and is Region Coordinator Utrecht. He is also a co-founder of the (independent) pagan Bes Network, which is committed to accessibility as a matter of fact. /// [NL] Jochem is een pagan die geen specifiek pad volgt. Hij zit in het team van PFI Nederland en is Regio Coördinator Utrecht. Daarnaast is hij één van de oprichters van het (onafhankelijke) paganistische Bes Netwerk, dat zich inzet voor vanzelfsprekende toegankelijkheid.

2 gedachten over “17 juni: Rond het Midzomervuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je doorgaat met deze site te bezoeken, dan ga je automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder de cookie-instellingen aan te passen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, ga je hiermee akkoord.

Sluiten