11+12 september: PFI-NL Herfstontmoeting 2021

Onze jaarlijkse Herfstontmoeting van PFI-NL is in het weekend van 11 en 12 september. Omdat we nu nog niet weten hoe de maatregelen dan zullen zijn, hebben we besloten om opnieuw online bij elkaar te komen.

Beide dagen kun je van 14.00 tot 17.00 uur lezingen, workshops, panels en meer volgen. Dit jaar is er ook een doorlopend “café”, waar je gewoon kunt binnenlopen om gezellig met elkaar (bij) te praten.

We zijn nog druk bezig met het samenstellen van het programma. Het zal weer een afwisselend geheel worden, zodat er voor iedereen wat wils is. Eén workshop is al bekend: de Verhalen rond het Mabonvuur.

Meer info volgt zodra we meer weten! Houd de komende weken onze website, het PFI-forum of onze Facebook-groep in de gaten!

Updates: 11- 12 september 2021: Herfstbijeenkomst 2021

Jochem

[EN] Jochem is a pagan who does not follow a specific path. He is part of the team of PFI Netherlands and is Region Coordinator Utrecht. He is also a co-founder of the (independent) pagan Bes Network, which is committed to accessibility as a matter of fact. /// [NL] Jochem is een pagan die geen specifiek pad volgt. Hij zit in het team van PFI Nederland en is Regio Coördinator Utrecht. Daarnaast is hij één van de oprichters van het (onafhankelijke) paganistische Bes Netwerk, dat zich inzet voor vanzelfsprekende toegankelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je doorgaat met deze site te bezoeken, dan ga je automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder de cookie-instellingen aan te passen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, ga je hiermee akkoord.

Sluiten