11 september: Rond het Herfstvuur

→ Bekijk de video van deze bijeenkomst.

PFI Nederland nodigt je uit voor de (online) bijeenkomst “Rond het Herfstvuur”, op  zaterdag 11 september 2021 van 15.45 tot 16.45 uur. Net als de vorige bijeenkomsten in deze serie, zullen we weer verhalen, gedichten, liedjes, muziek, foto’s, etc delen, die passen bij deze tijd van het jaar. In het bijzonder willen we ruimte maken voor regionale verhalen. Voertaal is Nederlands.

Deze bijeenkomst vindt op een iets andere dag en tijd dan gewoonlijk plaats, omdat deze editie onderdeel is van de tweedaagse Online Herfstbijeenkomst 2021.

Net als de vorige bijeenkomsten in deze serie, zullen we weer verhalen, gedichten, liedjes, muziek, foto’s, etc delen, die passen bij deze tijd van het jaar. In het bijzonder willen we ruimte maken voor regionale verhalen. Voertaal is Nederlands.

Tijdens de Herfstequinox zijn nacht en dag even lang. De zon neemt af in kracht en het is tijd ons op te maken voor de aankomende winter. Dit luidt het einde van de oogsttijd in. De laatste oogst wordt binnengehaald en de natuur komt weer tot rust.

We zien uit naar een bijeenkomst met vele nieuwe en bekende verhalen, gedichten, liedjes, muziek, foto’s, etc.
We hopen je de 11e september te ontmoeten!

Morgana

Morgana is the International Coordinator for Pagan Federation International and has been actively involved in PF since 1983 and PFI since 1997. She is also involved in URI Netherlands (since 2008) and represents PFI in the interfaith dialogue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je doorgaat met deze site te bezoeken, dan ga je automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder de cookie-instellingen aan te passen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, ga je hiermee akkoord.

Sluiten