24 oktober: Rond het Samhainvuur

PFI-NL nodigt je uit voor de (online) bijeenkomst “Rond het Samhainvuur” op zondag 24 oktober 2021 van 14.00 tot 15.00 uur. Net als de vorige bijeenkomsten in deze serie, zullen we weer verhalen, gedichten, liedjes, muziek, foto’s, etc delen, die passen bij deze tijd van het jaar. In het bijzonder willen we ruimte maken voor regionale verhalen. Voertaal is Nederlands.

Met Samhain vieren we oud & nieuw; de “donkere periode” van het jaar breekt weer aan. Met Samhain zijn de sluiers tussen onze wereld en de andere wereld(en) het dunst, zodat ze meer invloed op elkaar hebben. Daarom staan we ook stil bij degenen die ons zijn voorgegaan en richten we ons op het mysterie van de dood.

We zien uit naar een bijeenkomst met vele nieuwe en bekende verhalen, gedichten, liedjes, muziek, foto’s, etc.
We hopen je de 24e oktober te ontmoeten!

Facebookgroep PFI Lage Landen

Jochem

[EN] Jochem is a pagan who does not follow a specific path. He is part of the team of PFI Netherlands and is Region Coordinator Utrecht. He is also a co-founder of the (independent) pagan Bes Network, which is committed to accessibility as a matter of fact. /// [NL] Jochem is een pagan die geen specifiek pad volgt. Hij zit in het team van PFI Nederland en is Regio Coördinator Utrecht. Daarnaast is hij één van de oprichters van het (onafhankelijke) paganistische Bes Netwerk, dat zich inzet voor vanzelfsprekende toegankelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je doorgaat met deze site te bezoeken, dan ga je automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder de cookie-instellingen aan te passen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, ga je hiermee akkoord.

Sluiten