23 januari: Rond het Imbolcvuur

PFI-NL nodigt je uit voor de (online) bijeenkomst “Rond het Imbolcvuur” op zondag 23 januari 2022 van 14.00 tot 15.00 uur. Zoals gebruikelijk delen we verhalen, gedichten, liedjes, muziek, foto’s, etc die passen bij deze tijd van het jaar. In het bijzonder willen we ruimte maken voor regionale verhalen.

Omstreeks 1 februari vieren velen van ons Imbolc, Maria Lichtmis, St. Bridget’s Day, Thorriblot of gewoon dat het buiten alweer merkbaar lichter is. Het is de tijd van het ontwaken van het land en de groeiende kracht van de zon. Dit is het feest van het licht. Het is ook het begin van het lammerseizoen. Bij dit feest speelt geboorte daarom ook al een belangrijke rol.

We ontmoeten elkaar via Zoom. De link zal een paar dagen voor de bijeenkomst op het PFI-forum bekend gemaakt worden.

We zien uit naar een bijeenkomst met vele nieuwe en bekende verhalen, gedichten, liedjes, muziek, foto’s, etc.

We hopen je de 23e januari te ontmoeten!

Jochem

[EN] Jochem is a pagan who does not follow a specific path. He is part of the team of PFI Netherlands and is Region Coordinator Utrecht. He is also a co-founder of the (independent) pagan Bes Network, which is committed to accessibility as a matter of fact. /// [NL] Jochem is een pagan die geen specifiek pad volgt. Hij zit in het team van PFI Nederland en is Regio Coördinator Utrecht. Daarnaast is hij één van de oprichters van het (onafhankelijke) paganistische Bes Netwerk, dat zich inzet voor vanzelfsprekende toegankelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je doorgaat met deze site te bezoeken, dan ga je automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder de cookie-instellingen aan te passen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, ga je hiermee akkoord.

Sluiten